BEMUTATKOZÁS

X-Prompt Automatizálási Kft.

Az X-Prompt egy elsősorban SCADA szoftvermegoldások fejlesztésére szakosodott vezető technológiai vállalat. Magasan képzett szoftvermérnökökből álló csapattal rendelkezünk, és testre szabott SCADA szoftvermegoldásokat kínálunk különböző iparágaknak, beleértve az olaj- és gázipart, illetve az energiaszektort.

Cégünk azért jött létre, hogy innovatív és megbízható SCADA szoftvermegoldásokat nyújtson, amelyek segítik a vállalkozások működésének optimalizálását és hatékonyságának növelését.

Fő kompetenciáink közé tartozik a szoftverfejlesztés, a rendszerintegráció és a projektmenedzsment. Csapatunknak továbbá széleskörű tapasztalata van a SCADA rendszerek más rendszerekkel, például Vállalatirányítási Rendszerekkel (ERP) való integrálásában.

Az X-Prompt-nál tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügyfélnek egyedi igényei vannak. Ezért szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy megértsük igényeiket, és olyan testreszabott megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek megfelelnek konkrét követelményeiknek. Emellett folyamatos támogatást és karbantartási szolgáltatásokat is nyújtunk annak érdekében, hogy ügyfeleink rendszerei mindig zavartalanul működjenek.

Büszkék vagyunk arra, hogy számos ügyféllel dolgoztunk különböző iparágakban, és várjuk, hogy több vállalkozásnak segítsünk céljaik elérésében SCADA szoftvermegoldásainkkal.

Miért minket válasszon?

Tapasztalat

Az X-PROMPT Kft. több szálon futó szakmai-üzleti kapcsolatban áll számos vezető információtechnológiai társasággal.

Rugalmasság

Cégünk rugalmas mind az árképzésben, mind a szolgáltatás idejében.

Minőség

A cég igazi erejét a magasan kvalifikált szakemberekből álló igen hatékony munkacsoportok jelentik.

Személyes élmény

Tapasztalt munkatársaink nagy gondossággal, az ügyfelek minden igényét kielégítve készítik rendszereinket.

Előnyeink

01.

Szakképzett munkatársak

Magasan képzett szoftvermérnökökből álló csapattal rendelkezünk.02.

Elsőosztályú szolgáltatás

Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy megértsük igényeiket, és olyan testreszabott megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek megfelelnek konkrét követelményeiknek.

03.

Gyors és megbízható

Igazoltan képesek vagyunk minőségi szoftvermegoldásokat nyújtani, amelyek megfelelnek ügyfeleink specifikus igényeinek.

04.

Ellenőrzött és biztonságos

Minőség, innováció és ügyfélelvárások valóra váltása révén megszereztük a megbízható SCADA szoftverfejlesztő partnerek hírnevét.

05.

7/24 Support

Rendszereinkhez folyamatos támogatást és karbantartási szolgáltatásokat is nyújtunk.