A cég igazi erejét a magasan kvalifikált szakemberekből álló igen hatékony munkacsoportok jelentik, amelyek felkészültségét, a minőség iránti elkötelezettségét több nagy projekt sikere is bizonyítja.

A csapat

Kell egy csapat!


A cég alkalmazottainak száma 3. Az alkalmazottak magasan kvalifikáltak, minimum egy nyelvvizsgával rendelkeznek. A munkatársak korábban döntően kutató intézetekben dolgoztak, ahonnan magukkal hozták és azóta is őrzik az új iránti igényt, az állandó továbbképzés szerves része a mindennapoknak.

Munkatársak


Fürlinger Gyula

ÜgyvezetőBéky Benjámin

Okl. villamosmérnök

Projekt menedzsment, Linux fejlesztés,
SQL adatbázisok

Csernus Gábor

Okl. villamosmérnök

Linux fejlesztés, SQL adatbázisok,
Hálózatok

Nagy Tibor

Informatikus mérnök

Windows desktop, Képfeldolgozás,
SQL adatbázisok

Minőségpolitika


Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet annak érdekében, hogy jó minőségű és megbízható termékeivel szemben a vevők bizalommal legyenek.

MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

Az X-PROMPT Kft. vezetése felelősséget vállal a minőségirányítási rendszer létrehozására, bevezetésére és karbantartására. Ennek működtetéséhez és folyamatos javításához biztosítja a szükséges anyagi és emberi erőforrást.
Cégünk alapvető céljai közé tartoznak az alábbiak:

 • A vevői igények és elvárások pontos megismerésével és teljesítésével a vevőink megelégedettségének javítása.
 • A vállalkozást olyan módon működtetni, hogy a vevői igényeket magas színvonalon ki tudjuk elégíteni, és a minőségi szolgáltatás révén nagyobb nyereség elérése.
 • Minőségi termékeket és szolgáltatást biztosítani vevőinknek megfizethető áron.
 • Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk az információbiztonságra.

Céljaink eléréséhez az alábbi vezetési eszközöket vesszük igénybe:

 • Az X-PROMPT Kft. az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet annak érdekében, hogy jó minőségű és megbízható termékeivel szemben a vevők bizalommal legyenek.
 • Az X-PROMPT Kft. a minőségirányítási rendszerét a működtetés során szerzett tapasztalatokkal és a szabvány fejlődésével összhangban folyamatosan továbbfejleszti.
 • Vizsgáljuk a vevői követelmények kielégíthetőségét, termékünknek az adott célra való alkalmasságát és a vonatkozó jogi, hatósági előírásoknak való megfelelést.
 • Megfelelően képzett munkatársakat alkalmazunk, és igyekszünk szakértelmüket, minőség iránti igényességüket képzéssel, információkkal folyamatosan gyarapítani.
 • Termékeink minősége érdekében beszállítóinkat rendszeresen minősítjük, és csak megfelelő minőségű termékeket fogadunk el tőlük.
 • Biztosítjuk, hogy Minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén megértsék, elfogadják.
 • Figyelemmel kísérjük vevőink, partnereink igényeit és termékeinkkel, szolgáltatásainkkal való megelégedettségét.
 • A cégvezetés az éves vezetői auditok során felülvizsgálja minőség politikáját és az előző évben megfogalmazott célok megvalósulását. Meghatározza a következő évre vonatkozó minőségügyi célokat.

Budapest, 2015. április 14.